Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde hayata geçirdiği projelerle kentin güzelliğine güzellik katmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıgöl’de Siteler Parkı’nın yapımının tamamlanmasıyla birlikte ilçe yeni bir yaşam merkezine kavuşmuş oldu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde yaptığı çalışmalarla vatandaşların takdirini toplamayı sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi, çocukların oyun alanlarını düşünerek geliştirdiği projelere bir yenisini de Sarıgöl de ekledi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün temelini attığı Sarıgöl Siteler Parkı’nda çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Kent Estetiği Daire Başkanlığı tarafından çevre düzenlemesi ve peyzaj yapıldı. 2 bin 500 metrekarelik alan üzerine kurulan Siteler Parkı’nda tüm ayrıntılar Büyükşehir Belediyesi tarafından düşünüldü. Parkta 65 metrekarelik kafeteryanın yanı sıra 155 metrekarelik çocuk oyun alanı, 300 metrelik yürüyüş yolu, 800 metrekarelik yeşil alan ve 12 adet oturma bankı yer alıyor.
‘Yaşam merkezi kazandırdık’
Yapılan çalışma hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanı Bahadır Belek, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün liderliğinde Manisa’nın birçok noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Sarıgöl ilçesine kazandırdığımız Siteler Parkı’nda çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışması yaptık. 300 metrelik yürüyüş yolu, 800 metrekarelik yeşil alan, 15 metrekarelik çocuk oyun alanı ve 12 adet oturma bankı ile birlikte ilçeye önemli bir yaşam merkezi kazandırdık. Tüm bunlarla birlikte 65 metrekarelik bir kafeteryanın da çalışmaları tamamlanıyor. Vatandaşlarımız artık gönül rahatlığıyla çocuklarıyla bu parkta vakit geçirebilecekler. Sayın Başkanımız Cengiz Ergün’ün ‘Manisa’da vatandaşlar aileleriyle birlikte geceleri de güvenle gezebilecekler’ sözünü yerine getirebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
‘Büyükşehire yakışır park ortaya çıktı’
Parkın yeni halini çok beğendiğini belirten Selma Gelmez, “Parkın yeni hali bizleri çok mutlu etti. Çocuklarımızı önceden getiremiyorduk. Oyuncaklar eski ve bakımsızdı. Büyükşehir Belediyesi tarafından burasının yapımı başlayınca merakla bekledik. Sonuç olarak Büyükşehir Belediyesi’ne yakışır bir park ortaya çıktı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Kaynak: iha