Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs Ayı Toplantısı ve MASKİ 2016 Yılı 1. Olağan Genel Kurulu ilk oturumunda ara komisyonlara gönderilen gündem maddeleri görüşülmeye başlandı. Büyükşehir Meclisi bünyesindeki komisyonların üyeleri, Pazartesi günü gerçekleştirilecek Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı ikinci oturumuna kadar gündem maddelerini değerlendirerek karar verecekler.
Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs Ayı Toplantısı ve MASKİ 2016 Yılı 1. Olağan Genel Kurulu ilk oturumunda ara komisyonlara gönderilen gündem maddeleri ile ilgili komisyon üyeleri çalışmaya başladı. Manisalı vatandaşları yakından ilgilendiren maddeler komisyonlarda görüşülerek karara bağlanıyor. Ara komisyonda karara bağlanan maddeler, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından oylanarak kabul edilmesi durumunda uygulamaya geçecek.
OYBİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ
Hukuk ve Tarifeler ve İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nda görüşülen Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesi işbirliğinde hayata geçirilmesi planlanan Sümerpark Rekreasyon ve Fuar Alanı projesi ile birlikte Selendi’ye Yüksekokul binası inşaatı ve çevre düzenleme çalışmalarının yapılması teklifleri görüşülerek oybirliği ile kabul edildi. Karma komisyondan geçen gündem maddeleri, 16 Mayıs günü gerçekleştirilecek Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs Ayı Toplantısı ikinci oturumunda kabul edilmesi durumunda hayata geçecek.
TOPLANTILAR, MECLİS TOPLANTISINA KADAR DEVAM EDECEK
Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı ve MASKİ 2016 Yılı 1. Olağan Genel Kurulu ikinci oturumuna kadar Manisalıları yakından ilgilendiren gündem maddeleri, ara komisyonlarda karar verilmesi sonrasında meclise sunulacak.
Kaynak: iha