Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sarıgöl Kadın Kolları tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen toplantıya CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer ve CHP Manisa İl Kadın Kolları üyeleri de katıldı. Kadına yönelik şiddetin ele alındığı toplantıda, CHP olarak kadınların haklarının korunması konusunda sonuna kadar mücadele edileceği mesajı verildi.
CHP Sarıgöl İlçe Kadın Kolları’nın davetlisi olarak Sarıgöl Belediye Düğün Salonunda bir araya gelen partili kadınların toplantısına Manisa’nın tek kadın milletvekili CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer, CHP Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Zühre Karaduman, CHP Sarıgöl İlçe Başkanı Tahsin Akdeniz ve partililer katıldı.
Düzenlenen toplantıda bir konuşma yapan Sarıgöl CHP Kadın Kolları Başkanı Ayşe Pulat, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü ilçemizde toplantı yerinin aynı gün başka yere kiralanması nedeniyle toplantımızı erken yapmak zorunda kaldık. Kadınlar gününüz kulu olsun. Tüm dünyada kadınlara yapılan işkence ve cinayetlerin sol bulmasını dilerim." dedi.
CHP Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Zühre Karaduman da konuşmasında kadına karşı işlenen cinayetleri değindi. Karaduman etkili kanunların çıkarılmasından yana olduklarını dile getirirken, CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer de konuşmasında, "Kadınlara yapılan şiddet ve cinayetler son yıllarda arttı. Bu nedenle biz CHP olarak kadınlarımızın haklarını sonuna kadar destek olacağız." ifadelerini kullandı.
Kaynak: iha