Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nün Akhisar Moralılar Deresi’nde yürüttüğü temizlik çalışması için mahalle sakinlerinden MASKİ’ye teşekkür geldi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa’ya daha temiz ve sağlıklı hale getirmek amacıyla dere temizlik çalışmalarını sürdürüyor. MASKİ ekipleri, Akhisar Moralılar Mahallesindeki kötü koku ve kirlilikten şikayetçi olan vatandaşların taleplerine hızla cevap vererek, bölgede temizlik çalışması başlattı. MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen bin 500 metrelik temizlik işleminin ardından, derede bulunan köprü geçişinde de menfez döşeme çalışması gerçekleştirecek.
Mahallede yürütülen çalışmalar MASKİ Akhisar Temsilcisi Fatih Tuncer ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’da görevli kontrol mühendislerince yakından takip edildi. Yapılan temizlik sayesinde kötü kokudan kurtulduklarını ifade eden Moralılar Mahallesi sakinlerinden Fahrettin Korkmaz, “Bu deredeki su daha önce kirli akıyordu. Ben de MASKİ’ye müracaat ettim. Allah razı olsun hemen geldiler, kanalı temizlediler. Evimizin önündeki köprü de yetersizdi. Oraya da menfez koyacaklar. Çok memnunum, Allah razı olsun. Cengiz Başkanımıza ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne çok teşekkür ederim” dedi.
Kaynak: iha