UKRAYNA NAKLİYE KURULUŞU ŞAH LOJİSTİK 

Uluslar arası tır taşımacılığında geçmişten günümüze çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmekte olan sektöre ilk adım attığı yıllarda Mersin merkezli, daha sonrasında ise ülke geneline yayılan hizmet ağı ile kapsamlı lojistik hizmeti sunan firma Şah Lojistik bir çok ülkeye olduğu gibi Türkiye-Ukrayna arası ihracat ve ithalat yük taşıma hizmetlerinde de bulunmaktadır. 

Ukrayna komple tır nakliyesi ve haftalık düzenli çıkışları ile parsiyel nakliye hizmetleri sunan firma modern araç filosunda bulunan yüksek modelli tırları ile müşteri memnuniyeti odaklı lojistik çalışmalarını sürdürmektedir. Ukrayna parsiyel nakliye çalışmalarını Ankara ve İstanbul çıkışlı olarak sağlayan Şah Lojistik taşıma fiyatlarını oldukça makul düzeyde tutmakta, Ukrayna nakliyat müşteri talep ve beklentilerine olumlu ve zamanında karşılık vermektedir. 

Ukrayna frigo nakliye, ağır nakliyat, konteyner nakliyesi ve açık yük taşımacılığı alanlarını kapsayan oldukça geniş kapsamlı taşıma hizmetleri bulunan firma  arasında yaptığı farklı çalışmaları ile dikkatleri üzerine çekmekte, sektörde aranan ve tercih edilen lojistik kuruluşu olmanın gururu ve avantajları ile her geçen gün büyüyüp gelişmeye devam etmektedir. 

Rakipleri ile arasında kıyaslanamayacak derecede farklı çalışmalara imza atmakta olan Şah Lojistik Türkiye’den Ukrayna’ya ihracat yük taşımalarının yanında Ukrayna’dan Türkiye’ye ithalat yük nakliyesi ve Avrupa ülkelerinin tamamından Ukrayna’ya Türkiye üzerinden transit geçişli olarak aktarmalı ve direk servis üçüncü ülke yük taşıma hizmetleri sunmaktadır. Ukrayna nakliye çalışmalarında yerli ve yabancı yüzlerle ifade edilen araç ile taşımacılık hizmetleri sunan bu firma yapmakta olduğu tüm taşımalarda Tır Karnesi ve CMR sigortası güvencesinde oldukça güvenli lojistik hizmeti sunmaktadır. 

Ukrayna nakliyenin lider kuruluşu Şah Lojistik, sürekli gelişen modern teknolojiyi yakından takip ederek yeni oluşum ve gelişimleri anında hayata geçirerek sektöre adapte etme yolunda gayret sarf ediyor, bu gayretleri neticesinde olumlu geri bildirim ve tebrik mesajları almaktadır. Sizlerde Ukrayna nakliye çalışmalarınızdan Şah Lojistik ile irtibata geçmeden yük taşıtmaya karar vermeyin. Nakliye çalışmalarınızda en yakın çözüm ortağınız olan firma bir telefon mesafesi kadar yakınınızda sizlere hizmet vermeye hazır beklemektedir. 

Haber kaynağı:  Şah Lojistik

Editör: TE Bilişim