TMBC Logistics adı ile Rusya'da lojistik faaliyet gösteren firma temsilcileri  ilk kez Türkiye'ye geldi . 4-6 Kasım Tarihlerinde gerçekleşen logitrans transport lojistik fuarında stand açan TMBC Logistics, katılımcılardan büyük ilgi gördü . Üç gün boyunca TMBC Logistic Ltd " in Türkiye Temsilcisi Kaptan İlhan Özen, Rusya Temsilcileri Alexander Bulygin ,Oleg Bolhavityanov, Nadezhda Beleschenko stand alanında bulunup katılımcılara hizmet verdi.

TMBC Logistic Ltd " in Türkiye Temsilcisi Kaptan İlhan Özen, fuarla ilgili şunları dile getirdi: 'Temsilcisi olduğum Novorossiysk merkezli bu grubu ilk kez Türkiye de düzenlenen bir fuara katılmaya ikna ettim. Yıllardır Rusya - Türkiye - BDT ülkelerini birincil piyasa gören bir grup olarak, Logitrans 2010 fuarındaki ilgi ve alakadan çok memnun kaldılar. '

Dünyada devam eden ekonomik krize rağmen Türkiye, Krasnodar bölgesi için en önemli ilk 3 ticari partneriarasındaki yerini ve önemini korumaktadır' diyen Özen, Fuar süresince, güleryüzlü, samimi ve bilinçli ziyaretçilerin yakın gelecekteki muhtemel işbirlikleri için kendilerine umut verdiğini söyledi. 

 

Editör: TE Bilişim