Arkas Line'dan yeni bir hizmet: “Online Konteyner Takip Sistemi” 
 

Karadeniz ve Akdeniz limanları arasında düzenli hat taşımacılığı yapan Arkas Line, yeni başlattığı hizmet ile müşterilerine internet üzerinden konteynerlerini takip etme imkanı sağlıyor.

Arkas Line, Şubat ayından itibaren www.arkasline.com.tr web sitesi üzerinden ve http://www.arkas.com.tr/pages/yuk_takibi/yuk_takibi.html adresinden müşterilerine Online Konteyner Takip hizmeti vermeye başladı. Bu yeni hizmet sayesinde müşteriler konşimentolarıyla ilişkilendirilen konteynerleri ile ilgili tüm güncel bilgilere ulaşabiliyorlar.Konteyner, booking veya B/L numarası ile sisteme giriş yapan müşteri, konteynerinin hangi gemiye yüklendiğini, nerede olduğunu öğrenebiliyor, hatta geçmiş hareketleri de görüntüleyebiliyor. Sistemin devreye alınmasıyla Arkas Line, müşterilerine konteyner takibini kendilerinin yapmasına olanak tanırken, zamandan tasarruf etmelerini de sağlıyor.

Arkas Line filosundaki 26 Türk bayraklı gemi ve özel ekipmanları da barındıran yaklaşık 56.000 TEU'luk konteyner parkı ile ihracat ve ithalat taleplerini karşılamak üzere düzenli hat servisi veriyor.

 

Editör: TE Bilişim