Lojistik Sektörü Sertifika Programı Beykoz Lojistik MYO’da Başlıyor

Lojistikte Sektörel Bazlı Eğitim Dönemi

Türkiye’nin ‘lojistik’ temalı ilk yükseköğretim kurumu olan Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu, lojistik sektörüne yönelik sektörel bazlı eğitimlere başlıyor. Akademik kadrosu ve lojistik sektörünün deneyimli lider isimlerinin Lojistik Sektörü Sertifika Programı kapsamında ders vereceği eğitimlerde sektörle iç içe bir eğitim sunularak, katılımcılara akademik bilgi yanında sektörel bilgi ve deneyimin kazandırılması sağlanacak. 

Sektör çalışanlarının ve sektörde çalışmayı hedefleyenlerin mesleki gelişimine katkıda bulunmayı hedefleyen eğitimler 28 Ekim tarihinde Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Kavacık Yerleşkesi’nde başlayacak. 

Lojistik yönetimi konusunda mevcut iş yapma modelleri içerisinde rahatlıkla kullanabilecekleri ve lojistik fonksiyonların işleyişine hakim olabilme fırsatı sağlayacak dersler, lojistik sektöründe faaliyet gösteren firmalar ile sektör şirketlerinin lojistik departmanlarında çalışanların ya da çalışmayı hedefleyen 4 yıllık lisans ve 2 yıllık ön lisans programlarını bitirmiş kişilere yönelik olacak. 
Eğitimlerde; Tedarik Zinciri Yönetimi, Lojistik ve Lojistik Yönetimi, Lojistikte Talep Tahmini, Depolama Yönetimi ve Sistemleri, Satın alma Yönetimi, İhale Yönetimi, Dış Ticaret ve Gümrükleme ve sektörü ilgilendiren birçok konuya yer verilecek. 
Detaylı bilgi için http://yom.beykoz.edu.tr//  

Lojistik Sektörü Sertifika Programı İçerik: 

Tedarik Zinciri Yönetimi 10 saat
Lojistik ve Lojistik Yönetimi  5 saat
Lojistik ve Diğer Departman İlişkileri  4 saat
Lojistikte Talep Tahmini 5 saat
Lojistikte Bilişim Sistemleri 4 saat
Lojistikte Kariyer Planlama 4 saat
Lojistik Sektör Uzmanlıkları 4 saat
Taşımacılık Yönetimi 10 saat
Depolama Yönetimi ve Sistemleri 11 saat
Lojistikte Fiyatlandırma 6 saat
Satın alma Yönetimi 10 saat
İhale Yönetimi 6 saat
Teknik Satın alma 6 saat
Kontrat Yönetimi 10 saat
Lojistikte Performans Yönetimi 5 saat
Dış Ticaret ve Gümrükleme 20 saat

Editör: TE Bilişim