Türkiye’de henüz örneği olmayan sektörel ihtisas dergisi LOJİSTİK EKİPMANLAR Haziran'dan sonra Temmuz sayısını da okurlarıyla buluşturdu.   

 Dünyadaki en son yenilik ve ürünlerden haberdar olacağınız LOJİSTİK EKİPMANLAR  dergisinde bu ay İlk Yardım ve Acil Müdahale Ekipmanları masaya yatırıldı.

İlk sayımızda dosya olarak seçtiğimiz FORKLİFT konusunu incelerken, ‘alınan ikinci el makinelerin size ait olmasının ancak tescil ettirmenizle mümkün olacağı’ ayrıntısını yazmıştık. Bu konuyu öne çıkarmakla ne kadar doğru bir iş yaptığımızı, ziyaret ettiğimiz ANKOMAK Fuarı’nda anladık. Çünkü, hemen girişteki İSDER standında bizim haberimize kullandığımız başlığın aynısı bir afişe basılmıştı. “TESCİL  ETTİRMEDİĞİNİZ İKİNCİ EL MAKİNE SİZİN DEĞİLDİR.”

Bu sayıda ise, ilk yardım ve acil müdahale ekipmanları konusu merceğimiz altındaydı. Ancak itiraf edeyim, geçen sayımızdaki gibi başarılı bir iş çıkardığımızı söyleyemem.

Fakat, tabi yine ilginç ürünler, önemli ayrıntılar ile karşılaşmadık değil. Örneğin, şişman kalem boyutundaki bir aletin her türlü yangına ilk müdahalede koca koca yangın tüplerinden daha etkili olduğunu öğrendik. Can kurtarma sallarındaki ‘olmazsa olmaz’ araçlar arasında yer alan su ve peksimetin 5 yıl bozulmadan kalabildiğini anlattı bize Onursan’ın genç koordinatörü Barbaros Onur.

Peki ya bebek koltuklarına ne demeli?

 

Bebek koltuğu mecburiyeti, belli bir santim/kilo hesabı yapılarak getirildi. Buna göre ana okulu ya da ilkokulun ilk sınıflarına okul servisleriyle giden çocuklarımız bebek koltuklarına mı oturuyor sizce..? Büyükler gibi sadece emniyet kemeri takıyorlar. Ya da kucağınızda bebeğinizle bindiğiniz takside bebeğinizi nasıl koruyorsunuz..? Evet, elinizdeki temmuz sayısıyla bu ayı da bitirdik. Ağustos sayımızda da, çok yönlü bir konu ile geliyoruz. DİJİTAL SİSTEMLER…

Avrupa Birliği kuralları gereği uluslararası taşımada mecbur kılınan, ancak büyük tartışmaları da beraberinde getireceğini düşündüğümüz dijital takograftan başlayarak; AIS cihazları, navigatörler, araç takip sistemleri  vb. merceğimiz altında olacak.

Ağustosta görüşmek üzere. Sorunlarınızı çözebileceğiniz araçlar hep size yakın olsun.

Her ay bir ürün grubunu tüm yönleriyle inceleyen LOJİSTİK EKİPMANLAR, özellikle o ay mercek altına aldığı firmalardan da haberler vererek, sektörün son durumunu yansıtacak. 

DERGİNİZ KİMLERE ULAŞIR? DERGİDE KİMLER YER ALIR?

-          RAF ÜRETİCİLERİ

-          FORKLİFT ÜRETİCİLERİ

-          VİNÇ ÜRETİCİLERİ

-          DEPO İNŞAAT MALZEMESİ ÜRETİCİLERİ

a)    Kapılar

b)    Panel kaplama

c)    Isıtma-soğutma

d)    Aydınlatma

e)    Alarm sistemleri f)    Depo inşaatı

g)    Kiralık depolar

-          ARAÇ ÜRETİCİLERİ

a)    TIR

b)    Kamyon

c)    Ticari araç

d)    Binek aracı

e)    Araç ve ekipman kiralama

f)    Kullanılmış araç

-          SARF MALZEMELERİ

a)    Akaryakıt

b)    Yağ

c)    Güvenlik

d)    Personel kiralama

e)    Yemek

f)    Bilgisayar programları

g)    Hardware

h)    Araç takip şirketleri

-          SEKTÖRE HİZMET VERENLER

a)    Limanlar

b)    Tersaneler

c)    Marinalar

d)    Havayolları

e)    Deniz taşımacıları

f)    Demiryolları

g)    Bankalar

h)    Danışmanlar

i)     Sigortacılar

Reklam ücretleri hakkında bilgi almak için lütfen

[email protected] adresine REKLAM yazılı bir e-mail atınız.

 

15809

 

LOJİPORT

Editör: TE Bilişim