Arkas'ın yurtiçi konteyner kara nakliyesi yapan şirketi Arkas Ulaştırma, “konteynerede” ismiyle başlattığı projesiyle müşterilerine internet üzerinden yük takibi yapabilme imkanı sunmaya başladı.

Arkas Ulaştırma, https://konteynerede.arkas.com adresi vasıtasıyla konteyner takibi hizmetini Aralık 2011 itibariyle başlattı. Öncelikle İstanbul ve Marmara Bölgesi'ndeki müşterileri kapsayan proje 2012 yılında tüm Türkiye'deki müşterilere ulaşacak. 

Arkas Ulaştırma müşterileri e-posta adreslerini sisteme kullanıcı adı olarak tanımladıktan sonra giriş yaparak şifrelerini otomatik ediniyor. Kullanıcı adı ve şifresiyle sisteme giriş yapan müşteri, sadece kendisine ait o günkü tüm yükleri anında görebiliyor. Konteyner numarasından yükün yolculuğunun aşamalarını, yüklendiği konteynerlerin hangi saatte nerede olduğunu, yerine ulaşıp ulaşmadığını internet üzerinden kolayca takip ediyor. Böylelikle istedikleri bilgiye bir “tık”la ulaşabilen müşteriler zamandan tasarruf ediyor.

1989 yılında kurulan Arkas Ulaştırma, bugün 429 adet çekici ile Türkiye'nin en büyük konteyner kara nakliyesi filolarından birine sahip. Arkas Ulaştırma kısa ve uzun yarı römork, sidelifter, tipping sasi, teleskopik, jeneratorlü, tenteli ve damperli yarı römorklardan olusan genis ekipman parkı ile Türkiye'nin dört bir yanında limandan fabrikaya, fabrikadan limana tasıma hizmeti veriyor.
Editör: TE Bilişim