Yat turizmine yatırım     

EGE ve Akdeniz’in en prestijli marinaları arasında yer alan Doğan Holding kuruluşu Milta Bodrum Marina, yatçılık sektöründe ilk 20 sırada gösterilen Aegean Yacht’a da evsahipliği yapmaya başladı. Sinan Özer’e ait Aegean Yacht’ın (EGEYAT) Milta Marina Ofisi, muhteşem bir kokteyl ile yat turizminin ve yatçıların hizmetine girdi.

En küçüğünden, süper yatlara her boyutta 450 teknenin konaklayabildiği Milta Bodrum Marina, tam teşekküllü teknik servis hizmetinden kablosuz internete, ünlü markaların yer aldığı alışveriş merkezinden, 24 saat güvenliğe kadar her türlü hizmeti veriyor. 

EGEYAT, 1976 yılından itibaren yatçılık konusunda, tarihi şehir ve liman olan Halikarnas, Bodrum’da hizmet veriyor. Türkiye’nin en büyük filosuna sahip ve geleneksel gulet yapımında uzman olan Ege Yat Hizmetleri’nin tasarlayarak imal ettiği 16 - 45 metre uzunluktaki tekneler; Karayip Adaları, Mısır, Tayland, Maldiv Adaları, İtalya, Fransa, Almanya, Portekiz ve İspanya gibi ülkelere ihraç edildi.

Ege Yat Hizmetleri A.Ş. 18-45 metre boylarında 25 adet guletten oluşan teknelerle en büyük filoya sahip, Bodrum İçmeler’deki tersanesinde sac ve ahşap gulet yapıyor. A Grubu seyahat acentası belgesine sahip ve yat kiralama konusunda tercih edilen bir firma. 

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim