UASC DE YILPORT'A UĞRAK YAPACAK

United Arab Shipping Company (UASC); İzmit Körfezi’nde Yılport Konteyner Terminaline uğrak yapmaya başladı. 
 
United Arab Shipping Company (UASC); İzmit Körfezi’nde Yılport Konteyner Terminaline uğrak yapmaya başladı. Servis Kapsamındaki ilk Yılport uğrağında; UASC yönetimindeki HENRIKE SCHEPERS gemisi, 29 Ocak 2010’da Yılport 1 numaralı konteyner rıhtımında elleçlendi.

EMF1 olarak adlandırılan haftalık servisin Port Said, Ambarlı ve Yılport güzergahında çalışması planlanılıyor. Yılport müşterileri arasına UASC’nin de katılması ile ilgili olarak Yılport Genel Koordinatörü Mustafa Erkanat 

‘’ UASC ile de güzel bir başlangıç yaptığımıza inanıyoruz. Yılport olarak hedefimiz; sahip olduğumuz ekipmanlarımız, pek çoğu alanında Türkiye’de ilk olan teknolojilerimiz ve yetişmiş kadromuz ile müşterimiz olan tüm linelara,  hızlı ve hatasız hizmet vermek. Şuan uzun süredir geliştirmek için çalıştığımız yüksek gemi operasyon hızımız sayesinde çok sayıdaki farklı hatta, gemilerin bekletilmesine sebep oluşturmayacak şekilde hizmet verebilecek düzeydeyiz. Ve artık müşterilerimizin arasına yeni lineların eklenmeye başlaması ile birlikte tüm bu çalışmalarımızın meyvelerini almaya başladığımıza inanıyoruz’’ açıklamasında bulundu.

 

Editör: TE Bilişim