'Turizm Oscarları'nın ikisi D-Marin'e gitti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 6 yıl önce açılan D-Marin Marina'ya turizmin profesyonelleri tarafından çifte kalite ödülü verildi.

D-Marin Marina Genel Müdürü Zafer Kutluğ ile Doğuş Marinalar Koordinatörü Ali Erkan Bezirgân ödülleri birlikte aldı. Bezirgân, "Turizmin profesyonelleri tarafından hizmet ve işletme kalitesi ödülü verilmesinden Türk denizciliği açısından gurur duyduk. Akdeniz'de parlayan yıldız olan Türk marinalarının sayısını hızla artırırsak, yılda 10 milyar dolar döviz girdisi sağlarız" dedi.

Turgutreis beldesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 19 Ağustos 2003'te açılan 550 yat kapasiteli D-Marin Marina'ya, Çırağan Palace Hotel Kempinski İstanbul'da 7 Aralık 2009'da düzenlenen törenle, Scal Intertanional İstanbul tarafından çifte ödül verilmesi sevinç yarattı.

Türkiye'de bu yıl 12'nci kez yapılan, "Turizm Oscarları" olarak anılan ve sekiz ayrı dalda yapılan oylama sonucunda verilen "Skalite 2009" Turizmde Kalite Ödülleri törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Tanıtım Genel Müdürü Cumhur Güven Taşbaşı ve TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy da katıldı.

Törende Türkiye'deki 22 marina arasından Turgutreis D-Marin Marina İşletmesi, D-Marin Hudut Kapısı, "marina hizmet ve işletme kalitesi ile müşteri memnuniyeti" açısından iki birincilik ödülüne layık görüldü. Scal International İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Özyiğit marinanın iki ödülünü D-Marin Marina Genel Müdürü Zafer Kutluğ ile Doğuş Marinalar Koordinatörü Ali Erkan Bezirgân'a verdi. Bakan Günay marina yöneticileri Kutluğ ve Bezirgân'a hizmet anlayışları ve deniz turizminde kalite çıtasını yükselttikleri için teşekkür etti.

 

Editör: TE Bilişim