Tekirdağ Yat Limanı, "yap-işlet-devret" usulü ihale edilecek

Tekirdağ Yat Limanı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, Tekirdağ Yat Limanı'nı yap-işlet-devret usulü çerçevesinde ihale edeceğini duyurdu.

Konuyla ilgili haber Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı:

TEKİRDAĞ YAT LİMANI YAP-İŞLET-DEVRET MODELİ ÇERÇEVESİNDE İHALE EDİLECEKTİR

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden: Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından, - Tekirdağ Yat Limanı, Projesi 3996 sayılı "Bazı Yatırım ve Hizmetlerin Yap-İşlet-Devret Modeli Çerçevesinde Yaptırılması Hakkındaki Kanun" kapsamında ihale edilecektir.

1 - Söz konusu işin ihalesi Teklif Verme Şartnamesinde detaylandırılan usul ve esaslar kapsamında kapalı teklif alma usulü ile yapılacaktır.

2 - İstekliler Projeye ait ihale dosyasını 20/10/2015 tarihinden itibaren Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Sitesi (D) Blok Emek / ANKARA adresindeki Liman Yapım Dairesi Başkanlığı 523 No'lu odada ücretsiz olarak görebilirler. Ancak, ihaleye iştirak etmek için ihale dosya bedeli olan KDV dâhil 1.000,00-TL'nı (BinTürkLirası) Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Merkez Saymanlık Müdürlüğüne yatırmalarını müteakip buna dair makbuzla birlikte Liman Yapım Dairesi Başkanlığına müracaat ederek dosya almaları gerekmektedir.

3 - Bu proje ile ilgili teklif verme son tarihi; 22.12.2015 (Salı) saat 10:00 olup, ihalesi aynı gün saat 10:30'da yapılacaktır. Söz konusu işin teklifi, bizzat istekli veya vekili tarafından Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Sitesi (D) Blok Emek / ANKARA adresindeki Liman Yapım Dairesi Başkanlığı 523 No'lu odada bulunan görevlilere teslim edilecektir. Belirtilen gün ve saatten sonra verilen teklifler ile posta, kargo v.b. yollarla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

4 - İhaleye katılabilecekler ile isteklilerde aranacak şartlar işin Teklif Verme Şartnamesinde belirtilmiş olup, bu işin geçici teminat tutarı 200.000,00-TL'dır (İkiyüzbinTürkLirası).

5 - Adı geçen projede Görevli Şirketin kullanacağı krediler ve diğer harcamalar için Hazine garantisi verilmeyecektir.

6 - Yukarıda ismi belirtilen iş, 3996 sayılı Kanun ve 2011/1807 sayılı Bakanlar Kurulu Kararında belirtilen usul ve esaslar dâhilinde yürütülecektir.

7 - İdare uygun teklifi tespit etmekte, görevlendirmeyi yapıp yapmamakta veya dilediğine yapmakta tamamen serbest olup, İdarenin bu serbest seçimi nedeniyle istekliler herhangi bir nam altında İdareden talepte bulunamazlar.

Editör: TE Bilişim