Kepez Liman yöneticileri kurvaziyer kongresine katıldı

Kepez Limanı yöneticileri, yeni kurvaziyer gemisi bağlantıları yapmak için İzmir’de sektörün temsilcilerinin de yer aldı kongreye davet edildi...  

Çanakkale’nin ekonomisine ve turizmine daha fazla katkı sağlamanın yollarını arayan Kepez Limanı yöneticileri, son olarak İzmir Ticaret Odası tarafından düzenlenen “2.Uluslararası Akdeniz Ticaret ve Liman Kentleri; Geçmiş ve Gelecek” kongresine katıldı.

İzmir Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştiren kongreye Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün’ün yanı sıra dünyanın tanınmış denizcilik sektöründe faaliyet gösteren firma yöneticileri katılı.

Ağırlıklı olarak kruvaziyer turizminin enine boyuna konuşulduğu kongrede yuvarlak masa toplantılarının da yapıldığını kaydeden Kepez Limanı Müdürü Evren Beceren,

“Bu kongre denizcilik sektörü açısından çok önemli. Biz de Kepez Limanı olarak sektörümüzdeki tüm değişimleri yerinde ve anında takip ediyoruz. Kepez Limanı, işletilmeye başladığı günden itibaren bugüne kadar gelen süre zarfında büyük bir kalkınma sürecine girdi. Bununda en büyük kanıtı neredeyse gün aşırı olarak limana yanaşan yolcu gemileri oldu. Biz bu gemilere yenilerini eklemek ve iş hacmimizi arttırmanın yanı sıra turizm açısından da Çanakkale ekonomisine katkı sağlamak için sürekli bu tip kongre, fuar ve toplantılara katılıyoruz” dedi. 

 

Editör: TE Bilişim