Kaliforniya'dan Vancouver'a kadar birçok liman önünde gösteriler düzenlendi. Eylemciler, nakliye işlemlerini bazı limanlarda yavaşlatmayı başardı.  New York'ta ise İnsan Hakları Günü çerçevesinde, polis şiddeti danslı müzikli gösterilerle protesto edildi.

Eylemlerini Sürdürüyorlar

New York'ta başlayan "Wall Street'i İşgal Et" hareketi büyük şirketleri hedef almayı sürdürüyor. Eylemcilerin hedefinde bu kez Amerika'nın bütün batı sahili boyunca birçok liman vardı.

Amacı büyük şirketlere milyonlarca zarar vermek olan protestocular, Kaliforniya'dan Vancouver'a kadar limanlarda gösteri düzenledi.

Birçok limanın bazı terminalleri eylemler yüzünden geçici olarak kapatıldı. Polis bazı göstericileri göz altına alırken ciddi bir çatışma yaşanmadı.

New York'ta Renkli Gösteri

New York'ta da oldukça renkli bir protesto eylemi vardı. Wall Street Hareketi, İnsan Hakları Günü münasebetiyle polisin eylemcilere uyguladığı şiddeti protesto etti.

Danslı müzikli eylemler yine ses getirmeyi başardı. Zuccotti Park'ta başlayan hareket parkın polis tarafından boşaltılmasının ardından yavaşlama eğilimine girmişti.

Editör: TE Bilişim