GLOBAL LİMAN İŞLETMELERİ, FCCA İLE ULUSLARARASI KRUVAZİYER ARENASINDA SÖZ SAHİBİ OLMAYA DEVAM EDECEK.
 

FCCA LOGOGlobal Liman İşletmeleri, Türkiye'de yeni stratejiler geliştirme ve güçlü bir işbirliği ağı kurmayı hedefleyen Florida-Caribbean Cruise Association’a (FCCA) üye oldu.
 
Türkiye'nin benzersiz liman grubu ve işletmecisi Global Liman İşletmeleri, Ege Ports - Kuşadası Limanı, Bodrum Yolcu Limanı ve Port Akdeniz - Antalya Limanı’nı kapsayan üç lider kruvaziyer ve ticaret limanını portföyünde bulundurmaktadır. Uzun yıllardır aktif bir şekilde uluslararası pazarlama kampanyaları yürüten Global Liman, Medcruise, Cruise Line International Association (CLIA) ve European Cruise Council (ECC) gibi lider ve önde gelen uluslararası derneklerin üyesi olan tek Türk liman işletmecisi olmaktan dolayı gurur duymaktadır. Global Liman İşletmeleri'nin Pazarlama Direktörü Sayın Figen Ayan Medcruise Association'da Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.
 
Global Liman İşletmeleri yönetiminin amacı, her zaman için uluslararası kruvaziyer arenasında daha aktif bir rol oynamak ve uluslararası sularda Türkiye'yi en yüksek standartlarla temsil etmektir.
 
Hâlihazırda önde gelen üç kruvaziyer derneğine mensup olan Global Liman İşletmeleri, şimdi de, kruvaziyer sektörünün bir başka lider gücü olarak kabul edilen Florida-Caribbean Cruise Association’a (FCCA) üye oldu.
 
Global Liman İşletmeleri Pazarlama Direktörü Sayın Figen Ayan, Global Liman’ın bu prestijli derneğe üye olmasının verdiği gururu kamuoyuyla paylaşarak, bunun verimli bir işbirliğinin başlangıcı olacağına dair inancını dile getirdi.
 
“Global Liman İşletmeleri Türkiye'deki en köklü kuruluş”

Florida-Caribbean Cruise Association Yönetim Kurulu Başkanı, GLİ'yi Türk kruvaziyer sektöründeki en köklü şirket olarak gördüklerini ifade etti. Yönetim Kurulu Başkanı sözlerine şöyle devam etti: “Global Liman İşletmeleri, birlikte geliştirebileceğimiz iş fırsatları dolayısıyla FCCA nezdinde büyük önem taşıyor. Şirket’in işletmesini yaptığı limanlara kruvaziyer turizminin daha da canlanmasını sağlayacak şekilde, yeni bölgelere doğru genişlememizi sürdürüyoruz. Bu bağlamda, Şirket’in Türkiye'de bir öncü olması, FCCA'ya üyeliği konusunda büyük bir avantaj sağlayacak. Şirketinizin Karayipler, Orta ve Latin Amerika'da yer alan en yüksek gelirli pazarlara erişimini mümkün kılacak stratejileri sektörün önde gelen yöneticileri ve iş ortaklarımızla beraber geliştirip sağlam bir işbirliği ağı oluşturacağız.”
 
Kruvaziyer Sektörünün Saygıdeğer Kuruluşu:

FCCA; Florida, Karayipler ve Latin Amerika sularında hizmet veren önde gelen kruvaziyer şirketleri tarafından oluşturulmuştur. FCCA vizyonu ve uluslararası kruvaziyer camiasına katkıları sayesinde sektörün gelişiminde öncü rol oynayabilecek şirketleri üye olarak kazanmayı hedeflemektedir. Kuruluş, üyesi olan kruvaziyer şirketler ve Platinum üyeleri arasında işbirliğine dayalı ilişkiler ve iki taraflı ortaklıklar inşa etmeyi amaçlamaktadır. Bu bağlamda, Global Liman İşletmeleri, Ağustos 2012 itibarıyla Florida-Caribbean Cruise Association’ın (FCCA) bir üyesi olduğu için büyük gurur duymaktadır.
 
FCCA; turizmin gelişimi, limanlar, tur operasyonları, güvenlik, emniyet ve kruvaziyer sektörüne dair diğer konularla ilgili bir tartışma zemini işlevi görmektedir. Kuruluşu oluşturan 14 kruvaziyer şirketi, Florida, Karayipler ve Latin Amerika sularında hizmet veren 100'den fazla geminin işletmesini yapmaktadır.
 

Editör: TE Bilişim