Çelebi Marina Antalya 5 Altın Çıpa ödülü aldı

Çelebi Marina Antalya, Uluslararası Yat Limanları Birliği'nin Uygulama Esasları doğrultusunda yürüttüğü yeniden yapılanma çalışmaları neticesinde, 5 Altın Çıpa Ödülü'ne layık görüldü.

5 Altın Çapa Ödülü, London Custom House Excel İngiltere'de düzenlenen törenle, TYHA Başkanı Sam Bourne tarafından Çelebi Marina Antalya İşletme Müdürü Artun Ertem'e verildi.

Törende konuşan TYHA Başkanı Sam Bourne; Türkiye marinalarının üst düzey servis standardı ile dikkatleri üzerine çektiğini belirtti. Türkiye de 5 Altın Çapalı marinaların sayısının artmasından büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Bourne; bunun, iki ülke arasındaki sektörel işbirliğine büyük katkı sağlayacağına da inandığını söyledi ve Çelebi Marina Antalya çalışanlarını kutladı.

İngiliz yatçıları davet etti

Törende söz alan Ertem, gerçekleştirilen jüri denetimi sonrasında ödüle karar veren TYHA Yönetim Kurulu'na teşekkürlerini ifade ederek, uluslararası marina yönetim standartlarının bilincinde olarak hazırlanılan bu ödüle kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 80 metreye kadar yat bağlayabilen Mega Yat iskeleleri ve 200 tonluk travel liftleri ile Akdeniz’de önemli bir merkez olmaya devam ettiklerini belirten Ertem, İngiliz yatçıları ülkelerinde Çelebi Marina Antalya da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyacaklarını ifade ederek, konuşmasını tamamladı. Tören sonunda Ertem, TYHA müzesinde sergilenmek üzere Çelebi Marina Antalya flamasını yetkililere teslim etti.

Çelebi Marina Antalya ile birlikte, Türkiye’deki toplam 30 marina içersinde, 5 Altın Çapa Ödülü’nü alan marina sayısı da 10’a yükseldi.

Editör: TE Bilişim