Çandarlı Limanı Konteyner Terminali İnşaatı Yapım İşi İhale Edilecek

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, "Çandarlı (Kuzey Ege) Limanı Konteyner Terminali İnşaatı" yapım işini ihale edecek. 

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünün Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan ilanına göre, Çandarlı (Kuzey Ege) Limanı Konteyner Terminali inşaatı "Bazı Yatırım ve Hizmetlerin Yap-İşlet-Devret Modeli Çerçevesinde Yaptırılması Hakkındaki Kanun" kapsamında ihaleye çıkacak. 

Projeye ait ihale dosyaları 5 Eylül 2013 tarihinden itibaren Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Sitesi (D) Blok Emek/Ankara adresindeki Liman Yapım Dairesi Başkanlığında ücretsiz olarak görülebilecek.
 
İlgililerin, ihalelere iştirak etmek için ihale dosya bedeli olan KDV dahil 50 bin lirayı Bakanlığın merkez saymanlık müdürlüğüne yatırmalarını müteakip buna dair makbuzla birlikte Liman Yapım Dairesi Başkanlığına müracaat ederek dosyalarını almaları gerekiyor.  

Bu iş için geçici teminat tutarı 50 milyon lira olarak belirlendi. Adı geçen projede görevli şirketin kullanacağı krediler ve diğer harcamalar için Hazine garantisi verilmeyecek.
Editör: TE Bilişim