Altyapı, yol yapım, inşaat ve madencilik sektörlerine Volvo İş Makinaları, Sandvik ve Chicago Pneumatic gibi önemli markalarla hizmet veren Ascendum Türk, Air Rail Türkiye organizasyonuyla şimdi de limanların ve lojistik sektörünün güvenilir çözüm ortağı oluyor. Air Rail İspanya, Polonya, Portekiz başta olmak üzere birçok ülkede başarıyla hizmet veren ve konusunda uzman bir şirket. İşte şimdi Air Rail Türkiye bu tecrübeyi ve uzmanlığı Türkiye'deki iş ortaklarının hizmetine sunuyor.

Air Rail Türkiye (ART), bünyesindeki önemli markalarla havayolları, demiryolları, limanlar ve lojistik sektörünün ihtiyaç duyduğu büyük ekipmanların Türkiye satış ve satış sonrası hizmetlerini yürütüyor. ART hakkında bilgi veren Ascendum Türk CEO'su Mahir Hocaoğlu, "Demiryollarına hat bakım ve inşaat ile bakım merkezi ekipmanları; havalimanlarına yer hizmetleri ve bakım merkezi ekipmanları; limanlara ise forkliftler, konteyner istifleme ve elleçleme ekipmanları, side-lifter'lar ve liman traktörleri getiriyoruz. ART bünyesinde satışa sunulan Konecranes marka liman forklift ve ekipmanları Türkiye'de çok iyi bilinen ürünlerdir. Üstelik tüm bu ürünler için Ascendum Türk bünyesindeki Good Rental departmanı güvencesiyle kiralama alternatifi de sunuyoruz" dedi.

Ascendum Türk'ün satış sonrası hizmetlerdeki gücü ve geniş hizmet ağının ART bünyesindeki ürünleri daha cazip hale getirdiğini belirten Mahir Hocaoğlu, "Yedek parça lojistiğindeki hızımız ve servis hizmetindeki uzmanlığımızla, adı geçen ürünlerde de artık müşterilerimizin memnuniyetini sağlayacak Air Rail'in yurt dışı tecrübesini Türkiye'ye getirmiş" oluyoruz dedi.

Limanlar Konecranes ile tanışıyor

80 yılı aşkın tecrübesiyle faaliyet yürüten İsveçli Konecranes artık Türkiye limanlarında boy gösteriyor. 10 ila 65 ton arası forkliftler, 10 ila 85 ton arası konteyner istifleme ve elleçleme ekipmanları ile liman traktörleri Türkiye'de satışa sunuluyor. 
Editör: TE Bilişim