Dokuz Eylül Üniversitesi bünyesinde 1999 yılında kurulmuş, her aşamasında gönüllü öğrencilerin yer aldığı Kariyer ve Yönetim Kulübü misyonları ve vizyonları doğrultusunda gerçekleştirdiği projelere bir yenisini daha ekledi.

22-23-24 Mart 2010 tarihlerinde 3 gün boyunca sürecek olan LİDER-İM’2 organizasyonunun ilk günü tamamlandı.

12.05-13.30 saatleri arasında SecretCV Ege Bölge Müdürü Sayın Betül BERBEROĞLU katılımcılara;SecretCV nedir?,CV nasıl oluşturulur,doğru CV oluşturmanın püf noktaları nelerdir hakkında bilgi verip,cv oluşturma sürecinde uygulanabilecek önerilerini aktardı.

14.00-15.00 saatleri arasında Kalder Genel Sekreteri Sayın Kenan KESKİNOĞLU konuşmasını gerçekleştirdi.Liderlik ile yöneticilik arasındaki farkların neler olduğunu,gelecekte gençleri iş hayatında nelerin beklediğini ve son olarak Genç Kalder-GENÇKAL projelerini katılımcılarla paylaştı.

15.10-15.25 KYK Ve Ana Sponsor Deniz Emeklilik prezentasyonları gerçekleştirildi.

15.30-16.50 saatleri arasında Deniz Emeklilik Ve Hayat Genel Müdürü Sayın Raif Deniz YURTSEVEN konuşmasını gerçekleştirdi.Günümüzde bankacılığın ve hızla gelişen bireysel emekliliğin önemini belirtti.İş hayatında karşılaşılabilecek  sorunlara liderlik-yöneticilik kavramlarıyla nasıl çözüm bulunabileceği hakkındaki deneyimlerini ve önerilerini katılımcılarla paylaştı.

Editör: TE Bilişim