KTÜ DUİM Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kılavuz Kapt. Ahmet İhsan AVCI, KTÜ Rektörü Prof.Dr. Hamdullah ÇUVALCI'nın daveti üzerine 16. Geleneksel Kariyer Günleri kapsamında Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencileri ile bir araya geldi.

Etkinlikte Denizcilik Genel Müdürü Sn. Ünal BAYLAN, Karadeniz bölgesinin değerli liman başkanları, Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ali Muzaffer FEYZİOĞLU, Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Sercan EROL, Bölüm Başkanı Dr.Öğr. Üyesi Umut Yıldırım, Öğretim üyelerinden Prof.Dr. Muhammet BORAN, Prof.Dr. Ersan BAŞAR, Öğr.Gör. Metin ÖZDEMİR, Arş.Gör. Burak VARDAR ve öğrenciler yoğun katılımla yer aldı.

Kapt. AVCI, yapmış oldukları çalışmalardan ve gerçekleştirdikleri sosyal etkinliklerden bahsederek, sektörün her kademesinde yer alan mezunlarıyla birlikte her geçen yıl daha da güçlendiklerini, bilgi ve tecrübe aktarımlarıyla KTÜ DUİM Mezunlar Derneği olarak her daim öğrencilerin yanlarında olduklarını dile getirdi. Katılımcıların merak ettiği soruları cevaplamasının ardından nazik davetlerinden ötürü Rektör Prof.Dr. Hamdullah ÇUVALCI ve emeği geçen tüm fakülte akademisyenlerine teşekkür eden Kapt. Ahmet İhsan AVCI' ya yapılan plaket takdimi ile etkinlik sona erdi.

Editör: TE Bilişim