Kredi Kartı Borçlarınızı Kapatabilirsiniz 

Halkbank, kredi kartı borcu nedeniyle yüksek gecikme faizi ödeyenlere, bireysel kredi veya kredili mevduat hesabı borçlarını kapatmak isteyenlere çözüm olacak Dost Kredi’yi hizmete sundu.

60 aya varan vadeler

Dost Kredi kapsamında kredi kartı borcu kapatılarak tüketici kredisine çevriliyor ve geri ödemeler, yüzde 1,89'luk düşük faiz oranıyla 60 aya varan vadelerle yapılabiliyor.

Dost Kredi’den kamu çalışanları, İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) “İlk 500 Firma ve Kuruluş” listesindeki özel sektör firmalarının ücretli çalışanları, bankacılık sektörü çalışanları, maaşını Halkbank aracılığıyla alanlar yararlanabiliyor. Dost Kredi’den faydalananlara Kredi İşsizlik Sigortası da yapılıyor.

Dost Kredi’yi Halkbank’ın bireysel bankacılık alanındaki yenilikçi ve müşteri odaklı çizgisinin bir parçası olarak değerlendirdiklerini ifade eden Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, “Halkbank olarak amacımız, geri ödemesinde sorun olmayan, fakat aylık gelir içinde yüksek yer tutan kredi borçlarının yükünü müşterilerimizin omuzlarından almak ve borçlarının uygun faiz oranı ve vadelerle hafifletilmesini sağlamaktır. Böylece, içinden geçilmekte olan dönemi gözönüne alarak müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmayı amaçlıyoruz” dedi.

 

Editör: TE Bilişim