Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özdağ ve TOBB delegelerinden oluşan KOTO heyeti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla onurlandırdığı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 72. Genel Kurulu’nda Kocaeli iş dünyasını temsil etti.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 72. Genel Kurulu, TOBB Başkanı M. RifatHisarcıklıoğlu’nun başkanlığında 10-11 Mayıs 2016 tarihlerinde gerçekleştirildi. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleşen ve 2 gün süren genel kurulun ilk gününde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ikinci gününde ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Maliye Bakanı Naci Ağbal, İçişleri Bakanı Efkan Ala, MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, bazı eski bakanlar, Türk iş dünyası ile bir araya geldi.
TOBB 72. Genel Kurulu’nda Kocaeli iş dünyasını ise Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, KOTO Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Ok, Meclis Üyeleri, Avni Arıcan, BaturhanÜretürk, Cafer Kozluca, Halil Baylam, Hasan Kanca, İsmail Uslu, Mehmet Temizel, Mikail Kayacı ve Ömer Efe’den oluşan KOTO TOBB delegeleri temsil etti.
Kaynak: iha