Körfez Kent Konseyi yöneticileri Engelliler Haftası münasebetiyle, Körfez’de faaliyet gösteren engelli yaşam merkezini ziyaret etti.
Körfez Kent Konseyi Başkanı İsa Taş, Körfez Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aslı Kuş ve Körfez Kent Konseyi Genel Sekreteri Veysel Köksal engelliler haftasında, Engelliler Yaşam Merkezini ziyaret etti. Engellileri, engelliler gününde yalnız bırakmayan Kent Konseyi Başkanı İsa Taş ve yönetim kurulu üyeleri engelli vatandaşlar ve personel ile sıcak ve samimi ilişkiler kurdular. Körfez’de engellerin kalkması adına önemli çalışmaların yapıldığını belirten Kent Konseyi Başkanı İsa Taş, engelli vatandaşlar için yapılan çalışmaları gerçekleşen ziyarette anlattı.
Engelliler Haftasında, Körfez Kent Konseyi Engelliler Meclisini ziyaret eden Kent Konseyi Başkanı İsa Taş, “Körfez Kent Konseyi Engelliler Meclisi, ivme kazanmasını istediğimiz bir sivil toplum örgütümüz. Körfez’de engelli kardeşlerimiz için hem fiziki hem de gönüllerdeki engelleri kaldırmayı istiyoruz. Engelliler Meclisimiz oldukça aktif çalışan, herkesi temsil eden bir meclisimizdir. Daha fazla nasıl hizmet edebiliriz onu sorgulayacağız. Körfez Kent Konseyi Engelliler Meclisi, engelli aileleri bir araya getirerek mozaik oluşturulmasına, etrafa at gözlüğü ile değil geniş çerçevede bakmasına vesile oluyor. En büyük engel, sevgisizliktir. Sevgi ile birlikte bütün engelleri birlikte aşacağız” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Körfez Kent Konseyi Başkanı İsa Taş ve beraberindekiler,Engelliler Meclisi Başkanı Nuri Şerif Bostan’a çiçek takdim ederek programı sonlandırdılar.
Kaynak: iha