3 Mart Perşembe günü kapılarını açacak olan 2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı dünya ülkelerinden de katılımcıları ağırlayacak. Kocaelili firmalar, 4 farklı ülkeden gelecek olan firma temsilcileriyle iş görüşmeleri de yapabilecek
Kocaeli Ticaret Odası’nın; Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, MARKA, KOSGEB, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Gebze Ticaret Odası, Körfez Ticaret Odası, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası, İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi, Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği, MOBESKO, Kocaeli Terziler Odası, Kocaeli Artistik Kuaförler Derneği, Teknolojim Bilişim Ses Işık Görüntü Sistemleri’nin desteğiyle düzenlediği 2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı 3 Mart Perşembe günü saat 11.00’de açılıyor.
POLONYA ÜLKE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Kocaelili firmaların ürünlerini tanıtabilmesine ve satabilmesine olanak sağlayan fuar, aynı zamanda firmaların dış pazarlara açılmasına da olanak sağlıyor. Katar’dan, Kuveyt’ten, Endonezya ve Polonya’dan gelecek olan işadamı ve bürokratlar, 2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı boyunca ikili iş görüşmeleri gerçekleştirecek, stantları gezecek. Ayrıca 04 Mart 2016 Cuma günü saat 15:30’da fuar alanında düzenlenecek olan Polonya Ülke Bilgilendirme Toplantısı da, Polonya’daki yatırım ve iş fırsatlarını Kocaelili firmalara sunacak.
Kaynak: iha