Dilovası Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın meclis başkanlığında gerçekleştirildi.
Dilovası Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın meclis başkanlığında gerçekleştirildi. Yoklama ve Şubat ayı meclis birleşimine ait karar özetlerinin oylanmasıyla başladı. Gündeme alınan diğer gündem maddeleriyle meclis toplantısı devam etti.
Belediye Başkanı Ali Toltar, meclis toplantısı öncesinde yaptığı açıklamada dünya coğrafyası üzerinde devam eden kargaşa ve akan kanların durması konusunda temennilerini dile getirerek sözlerine devam etti.
Geçtiğimiz hafta Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve diğer ilçelerdeki belediye başkanlarıyla yapmış olduğu yurtdışındaki çalışma ziyareti ile sözlerine devam eden Başkan Ali Toltar gözlemlemiş oldukları proje ve yatırımlar hakkında bilgi vererek özellikle evsel atıkların dönüşümü konusunda benzer bir tesisin Kocaeli’ne kazandırılacağını dile getirdi. Başkan bu tesisin kesinlikle Dilovası’nda faaliyet göstermeyeceğini sözlerine ekleyerek vatandaşlarımızı sevindirdi.
Görev başına geldiği günden bu yana yapılmış olan çalışmalar hakkında meclisi bilgilendiren Belediye Başkanı Ali Toltar, “Dilovası batı kavşağının ilçe merkezine giriş sağlanan yolunda en yakın zamanda farklı projeler altında iyileştirilmesinin de müjdesini verdi. Yine diğer bir proje doğu kavşağının da en yakın zamanda hizmete girecek” dedi.
Daha sonra meclis gündemine alınan konuların görüşüldüğü toplantıda Dilovası’nın daha çok hizmet alması için çalışmaların aralıksız sürdürüleceği ifade edildi. Nisan Ayı meclis toplantısı 6 Nisan Çarşamba günü saat 11 olarak kabul edildi.
Kaynak: iha