Türkiye’nin Cook Islands ve Vanuatu bayrak temsilciliklerinin yanında, Indian Register of Shipping (IACS Member) ve Bulgar Register of Shipping Klas temsilciliklerini bünyesinde barındıran Klas Denizcilik tarafından verilen iftar yemeğine denizcilik camiasının önde gelen isimlerinin olduğu kalabalık bir katılım gerçekleşti. Ataşehir Sahan Restaurant’da verilen iftar yemeğine;birçok denizcilik şirketi yetkilisi yanı sıra denizcilik camiasından önemli isimlerin olması da dikkat çekti.

İftar yemeğinde davetlilerine tüm Klas Denizcilik çalışanları adına seslendiğini söyleyerek kısa bir konuşma yapan Nihat Cem ERTEM “Dostlarımızla böyle mübarek bir ayda bir araya gelme fırsatı bulduğumuz için çok mutluyuz. Klas Denizcilik olarak kısa süre içerisinde önemli bir yol aldık. Bu yolda ilerlerken bizleri yalnız bırakmadığınız ve her zaman desteklediğiniz için sizlere teşekkürü borç biliriz.” dedi.

Davet boyunca tüm davetlilerle özel olarak ilgilenen Nihat Cem Ertem ve Bülent Haznedar misafirleriyle tek tek yakından ilgilendi.

Dostlarından aldığı enerji ile sektörün ve şirketin gelişimi adına gelecek dönemde gücüne güç katmış ve daha dinamik bir Klas Denizcilik görmeyi istediğini söyleyen Klas Denizcilik Genel Müdürü Bülent HAZNEDAR “Dostlarımız bizim en değerli ve önemli gücümüz. Geleneksel ramazan yemeğimize katılımdaki artışın sürekliliği imajımız ve güvenilirliğimiz açısından son derece önemli olduğunu düşünüyorum, dostlarımızın isteklerine hızlı ve efektif cevap verebilmek adına burdayız bizlere olan desteklerinin artarak devam etmesini bekliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim