Kemer’de fırtına 2 tekneyi parçaladı

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde dün gün boyu devam eden, gece yarısından sonra ise fırtınayla birlikte süren sağanak yağmur sırasında Ayışığı Parkı koyuna sığınan bir yat ile yine koyda bulunan bir balıkçı teknesi parçalandı.

Kemer ilçe merkezini etkisi altına alan sağanak yağmur ve fırtına, yaşamı dün gün boyunca olumsuz etkiledi. Gece yarısından sonra şiddetini artıran fırtına, Ayışı Parkı’nda bulunan 2 tekneyi tamamen parçaladı. Günübirlik tur yapan ‘Fenomen’ isimli 18 metrelik bir yat ile yine koyda bulunan bir balıkçı teknesi, fırtınanın ardından tamamen parçalanmış olarak plaja vurdu.


Olaya tanık olan Yavuz Özcan, gece saat 01.00 sıralarında şiddetini arttıran fırtına nedeniyle koya sığınmış 2 teknenin parçalandığını gördüğünü söyledi. Özcan, “Balıkçı teknesinde kimse yoktu. Ancak, yatta bulunan 1 kişi son anda atlayarak canını kurtardı. Yüzerek plaja çıktı” dedi.

Sabah saatlerinde güneşin yüzünü gösterdiği Kemer’de, plaja gelenler tekne kalıntılarının da bulunduğu plajda gezinti yaptı.

Bu arada 2 tatilcinin parçalanan yatın geride bıraktığı can simidinde oturmaları dikkat çekti.(dha)

 

Editör: TE Bilişim