Konteyner gemisinin yaralı mürettebatı helikopterle kurtarıldı! (Video)
Cuma günü ABD Sahil Güvenlik ekipleri 27 yaşındaki bir denizciyi Kaliforniya'nın yaklaşık 40 deniz mili batısında bir konteyner gemisinden helikopterle tahliye etti. O anlar saniye saniye kameralara yanısıdı.
Cuma günü ABD Sahil Güvenlik ekiplerini 27 yaşındaki bir denizciyi Kaliforniya'nın yaklaşık 40 deniz mili batısındaki bir konteyner gemisinden tahliye etti.
16 metreden düştü!
Sahil Güvenlik gelen yardım çağrısı üzerine bir ''Spartan'' arama uçağı ve bir ''Dolphin'' kurtarma helikopteri kaldırdı. Olay yerine varıldığında, Dolphin helikopter ekibi, kazazedeyi helikoptere kaldırmak için kurtarma yüzücüsü ile sedye gönderdi. Helikoptere alınmasının arrdından durumu stabil olan yaralı denizcinin yerel bir hastaneye ulaştırıldığı belirtildi.
Kaynak: DenizHaber.Com Özel Haber
3
açık