Yavuz Sultan Selim Köprüsü altında saat 16.00 sıralarında Portekiz bandralı As Rosaıla adlı gemi içinde 3 kişinin bulunduğu balıkçı teknesine çarpıştı. Olay yerine Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne ait KURTARMA-12 ve MEHMETÇİK römorkörleri, KEGM-8 ve TAHLİSİYE-1 botları ve balıkadamlar ivedilikle gönderildi.

Yürütülen çalışmalarda batan balıkçı teknesindeki bir kişinin cansız bedenine ulaşılırken, 2 kişi de kurtarıldı. Kurtarılan 2 kişiden biri ambulansla hastaneye kaldırıldı.Yaşanan çarpışma sonucunda balıkçı teknesinin alabora olduğu anlaşıldı.

1 kişi hayatını kaybetti!

As Rosaila adlı geminin içinde 3 kişinin bulunduğu balıkçı teknesine çarpması sonucu meydana gelen kazada yaralanan 1 kişi hayatını kaybederken, diğer 2 yaralı ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; ''Yavuz Sultan Selim Köprüsü altında AS ROSAILA isimli bir gemiyle içinde 2 kişi bulunan 7 m boyundaki bir balıkçı teknesinin çarpışması üzerine KURTARMA-12 ve MEHMETÇİK römorkörümüz, KEGM-8 ve TAHLİSİYE-1 botumuz ve balıkadamlarımız ivedilikle olay bölgesine gönderildi.'' ifadeleri yer aldı.

Editör: TE Bilişim