Forum Kayseri Temel Reis’i çocuklarla buluşturmaya hazırlanıyor. Ispanak yiyerek güçlenen; yardımseverlik, arkadaşlık ve doğruluk konusunda çocuklara önemli dersler veren Temel Reis, 5-6 Mart tarihlerinde Forum Kayseri’de olacak.
Forum Kayseri Çocuk Kulübü, Temel Reis ve arkadaşlarını minik ziyaretçileri ile bir araya getirmeye hazırlanıyor. 5-6 Mart tarihlerinde Kayseri’de ilk defa gerçekleşecek etkinlikte; Temel Reis 13:00 - 19:00 saatleri arasında Forum Kayseri’de çocuklar ile bir araya gelecek.
Etkinlik süresince oyunlar ve atölye çalışmaları ile eğlenceli saatler geçirecek olan minikler; ‘’Temel Reis Güç Oyunu’’nda çocuklar belirlenen ıspanak noktalarına çekiçle vurarak, güç çizgisini yükseltmeyi hedeflerken, hem el-göz koordinasyonlarını arttıracaklar hem de el becerilerini geliştirecekler. Etkinliğe katılan çocukların kollarına geçici parlak simler ile Temel Reis çapa dövmesi de yapılacak. Ayrıca Temel Reis ile atölye çalışmaları, Temel Reis, Safinaz ve Kabasakal ile fotoğraf çekimleri ile birlikte çocuklar Temel Reis’in büyüleyici dünyasında kendilerini kaybedecekler.
Forum Kayseri Çocuk Kulübü’nün birbirinden renkli etkinlikleri Haziran ayına kadar hız kesmeden devam edecek.
Kaynak: iha