Saadet Partisi Kayseri Kadın Kolları Başkanı Gülay Sağlam,

Çanakkale’deki ruhun milli görüş ruhu olduğunu söyledi.

Çanakkale’yi ümmetin müdafası olarak ve İslam’ın birliğinin zaferi olarak tanımlayan Başkan Gülay Sağlam, “Çanakkale Geçilmez’i dağa taşa yazmak yetmiyor. Boğaza yazdığımız Çanakkale geçilmez ile okuduğumuz Çanakkale geçilmez şiiri ile Çanakkale geçilmez olmuyor. Bir zafer günü de olsa, acı da olsa; Çanakkale’nin sinsice geçildiğini bilmek ve görmek gerekiyor. Yedi düvel bankalarla, AB normlarıyla, AB Bakanlığı’yla, Milli Eğitim müfredatlarıyla, boşanma rakamlarıyla, uyuşturucu kullanma yaşlarıyla, ahlaksız televizyon dizileriyle, bize tarihi unutturarak, gündemimizden İslam Birliği’ni silerek, kuzu postuna bürünüp dostumuz kılığında aştı Çanakkale’yi” diye konuştu.

Saadet Partisi olarak, Çanakkale’deki ruha uygun bir zihniyetle Türkiye’yi yeniden inşa edeceklerini dile getiren Başkan Gülay Sağlam, “Yahya çavuşların, Seyit onbaşıların ve Nene hatunların aşkı, inancı, azmi ve ruhu devam etmektedir. Çanakkale’deki ruh ne muhafazakardır ne de milliyetçidir. Çanakkale’deki ruh Milli Görüş ruhudur.

Saadet Partisi Kadın Kolları olarak; yaşanabilir Türkiye’yi yeniden büyük Türkiye’yi ve yeni bir dünyayı kuracağız. İşte o gün yeniden ‘Çanakkale Geçilmez’ olacak.” ifadelerini kullandı.
Kaynak: iha