Sosyal Güvenlik Kurumu Kastamonu İl Müdürü Oktay Öztanç, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’ı ziyaret ederek teşekkür plaketi takdim etti.
Taşköprü’de sosyal güvenlik hizmetlerinin ilk elden yapıldığı Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü, geçtiğimiz günlerde yenilenen binasında hizmet vermeye başladı. Binanın yenilenmesinde büyük emekleri bulunan Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’a, SGK İl Müdürü Oktay Öztanç tarafından teşekkür plaketi verildi.
SGK İl Müdürü Öztanç, “Bizler her zaman hangi şart ve koşulda olursak olalım, halkımıza hizmet vermek noktasında hep elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Bundan böyle iyileştirilmiş bir mekanda ve daha iyi şartlarda çalışacağız. Taşköprü ilçesine ve Taşköprü halkına daha iyi koşullarda hizmet vermek adına Kurumumuza ait, ihtiyaçlarımıza göre inşa edilmiş bu binanın bizlere kazandırılmasında katkı sağlayan başta Belediye Başkanlığımız olmak üzere emeği geçen herkese bizler de teşekkürü bir borç biliriz” dedi.
Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan ise, ilçelerine yapılacak her türlü yatırım ve çalışmada belediye olarak ellerinden gelen destek ve yardımı yapmaya hazır olduklarını kaydetti.
Kaynak: iha