Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, bir takım açılışlarda bulunmak üzere geldiği Kars’ta esnafı ziyaret etti.

Kars’ın Sarıkamış İlçesi’ne gelen Bakan Ahmet Arslan, Şehitlik Anıtı önünde yüzlerce vatandaş tarafından karşılandı. Burada Sarıkamış Şehitliği’ni ziyaret ederek dua eden Arslan, konvoy eşliğinde ilçe merkezine geçti.

Bakan Ahmet Arslan, Sarıkamış’ta tek tek esnafı ziyarete ederek 16 Nisan’da yapılacak referandum için destek istedi. Sarıkamışlıların sevgi gösterisinde bulunduğu Arslan ve beraberindekiler daha sonra AK Parti Sarıkamış Seçim Koordinasyon Merkezi’ne geçti.

Burada partililerle bir araya gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Türkiye’nin her geçen gün daha da büyüdüğünü, Türkiye’nin büyümesinden rahatsız olanların önlerini kesmek istediklerini belirtti.

Türkiye’nin büyümesinden rahatsız olanlara 16 Nisan’da vatandaşların gereken cevabı vereceğini ifade eden Arslan, Sarıkamışlıların desteğini her zaman yanlarında gördüklerini kaydetti.

Bakan Ahmet Arslan ve beraberindekiler daha sonra Sarıkamış İlçesi’nden ayrıldı.
Kaynak: iha