Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, 17 Şubat Cumartesi yapılacak olan 22. Olağan Genel Kurulu’nda yeniden aday olduğunu açıkladı.

Başkanlığa yeniden aday olduğunu açıklayan Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, “ Emeklilerimizin desteği ile 9 yıl evvel bu göreve geldim. Güzel şeyler yaptık. Bu oturduğumuz yerin mülkünü alarak derneğe kazandırdık. Üyelerimizin yaşamını kolaylaştırmak için çeşitli yerlerde indirimler yaptık. Türkiye’de birçok ilkleri yaptık. 2015 yılında başlatılan ve “Hayırlı Proje” olarak tarif edilen evi olmayan emeklilere TOKİ vasıtasıyla ev yaptırma projesinin ilk etabında Kirkille’de 426 ev hak sahipleriyle buluşturduk. Nisan ayında inşallah evlerine oturacaklar. İkinci etabımız olan Belen Mahallesinde bin 144 konutun ihalesi bitti. Kısa sürede şantiyesi kurulup kura çekilişi yapılacaktır. Bu projede bizlere yardımcı olan başta Milletvekilimiz Mehmet Ali Şahin’e, Burhanettin Uysal’a, Valimiz Kemal Çeber’e, Belediye Başkanımız Rafet Vergili’ye, Bakan Yardımcımız Mehmet Ceylan’a, AK Parti İl Başkanlarına, TOKİ yetkililerine, emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

9 yıl önceki heyecan ve arzu ile hizmete devam etmek istediğini de kaydeden Bulut, 17 Şubat Cumartesi günü yapılacak olan 22. olağan yeniden adayım ve yapacak daha çok işimiz var diye ifade etti.
Kaynak: iha