Torbalı’nın eğlence merkezlerinden biri haline gelen Aquapolis yeni sezon için kapılarını açtı. Torbalı Belediyesi tarafından açılan Aquapolis’te yüzme havuzu ve sosyal tesislerinde yüzme yarışları dahil birçok etkinlik yapılacak.
Torbalı’nın eğlence merkezlerinden biri haline gelen Aquapolis yeni sezon için kapılarını açtı. Bu sene de Aquapolis yüzme havuzu ve aktivite tesislerinde yüzme yarışları dahil birçok etkinlik yapılacak. Torbalı Belediyesi’ne ait Aquapolis yüzme havuzu çevre ilçelere de hizmet edecek kapasiteye ve altyapıya sahip bulunuyor. Havuzda, deneyimli ve alanında uzman cankurtaranlar görev yapacak ve havuz Çarşamba günleri sadece bayanlara özel hizmet verecek.
EĞLENCE DORUĞA ÇIKACAK
Tesislere giriş ücreti ise hafta içi 20TL, hafta sonu ise 25 TL olarak açıklandı. Havuzun açılış saatleri ise hafta sonu 10.00-18.00 arası, hafta içi ise 13.00-18.00 arası olarak belirlendi.Bayan ve erkek personelin görev yapacağı mekândasnack bar ve restoranda her türlü yiyecek bulunacak. DJ kulesinden yapılacak müzik yayını ile farklı animasyon gösterileri eğlenceyi doruğa çıkartacak.
CANKURTARANLAR HAZIR BULUNACAK
Yaşanabilecek olası kaza ve yaralanmalara havuzda görevli cankurtaranlar müdahale edecek, sağlık görevlilerinin ilk müdahaleyi yapacağı yaralılar, havuzda bekletilen ambulans ile hastaneye sevk edilecek. Havuz yönetimi birçok ayrı noktaya konulan güvenlik kameraları ile yaşanabilecek hırsızlık olaylarına da önlem almış durumda.
KREDİ KARTIYLA ÖDEME YAPILABİLECEK
Her Cuma günü ise Belediye organizasyonu ile maddi durumları iyi olmayan ailelerin çocuklarına hizmet verilecek. Bu çocukların ulaşımı ise ekipler tarafından sağlanacak. Tesis içerisinde her yıl olduğu gibi para kullanılmayacak. Girişte kartlara yüklenecek para ile alışveriş yapılacak. Öte yandan bu sene pos cihazı da geçerli olacak. Müşteriler kredi kartıyla ödeme yapabilecek.
Kaynak: iha