Aliağalı gençler, Aliağa Belediyesi ve Aliağa Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin ortaklaşa düzenlediği kampta bir araya geldi.

Aliağa’nın farklı mahallelerinden gelen 120 genç Ağapark Plaj ve Sosyal Tesisleri’nde kamp kurdu. İki gün süren kampta gençler, spordan sanata gerçekleştirilen birçok etkinlik ile gönüllerince eğlendi. Kampın birinci günü, Aliağa Belediyesi tarafından dağıtılan çadırları kamp alanına kuran gençler, Ağapark Plaj ve Sosyal Tesisleri’ndeki futbol, basketbol ve tenis alanlarında spor yaparak gün boyu keyifli vakit geçirdi. Aliağa Belediyesi, Ağapark Plaj ve Sosyal Tesisleri’nde mavinin ve yeşilin tadını doyasıya çıkaran gençlere, sabah, öğle ve akşam yemeği ikramlarında bulundu. Kamp süresince yapılan tüm aktivitelere Aliağa Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri eşlik etti.

Başkan Acar, gençlerle sohbet etti

Burada doğanın güzelliklerini de keşfetme imkanı bulan gençlere, Aliağa Belediyesi Sanatevi (ASEV) orkestrası müzisyenlerinden Onur Haskan, akşam saatlerinde mini bir konser verdi. Haskan, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla gençlere müzik ziyafeti sundu. Söylenen parçalara eşlik eden gençleri Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar da yalnız bırakmadı. Kampı ziyaret eden Başkan Serkan Acar, gençlerle bol bol sohbet etti.

Balık tuttular

Kampın ikinci gününde gerçekleştirilen balık tutma etkinliği ise tatlı bir rekabetin yaşanmasına neden oldu. Balık tutmak için birbirleriyle yarışan gençler, en büyük balığı tutabilmek için kıyasıya bir mücadele verdi. Önceden planlanan Myrina Antik Kent gezisi, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. Kamp buyunca birlik ve beraberlik içerisinde hareket eden gençler, kaynaşmanın verdiği mutluluk ile kamptan ayrıldı.
Kaynak: iha