Küçükçekmece Belediyesi, Anneler Günü dolayısıyla engelli çocuklar ve anneleri için boğaz turu düzenledi. Programa, 550 engelli çocuk ve anneleri katıldı.
Küçükçekmece Belediyesi, Anneler Günü dolayısıyla engelli çocuklar ve anneleri için boğazda yemekli tur düzenledi. Boğaz turuna, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Recep Şencan, 550 engelli çocuk ve anneleri katıldı. Başkan Yardımcısı Şencan, tüm annelere çiçek dağıtırken, engelli çocuklar da illüzyon gösterisi ve palyaçolarla gönüllerince eğlenerek, çalan müzik eşliğinde halay çekti.
"ANNELERİMİZİN HAKKINI NE YAPSAK ÖDEYEMEYİZ"
Annelerin emeklerinin ödenmeyeceğini ifade eden Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Recep Şencan, "Dünya üzerinde anneler kadar fedakar, cefakar ve özverili hiçbir varlık yoktur. Annelerimiz sevgi, emek ve şefkat ile yoğrulmuş en önemli varlıklardır. Annelerimizin kıymetini çok iyi bilmeliyiz. Hiçbir hediye, onların verdiği emeğin karşılığı olamaz. Tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum" dedi.
"İLK KEZ BOĞAZ TURUNA KATILDIK"
Etkinliğe katılan ve düzenlenen programın kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden Nuray Buğdaycı, "Küçükçekmece Belediyesi engelli vatandaşlar için ellerinden geleni yapıyor. Çocuklarımıza ve engelli vatandaşlarımıza verdikleri değer ve önem hepimizi çok mutlu ediyor. Bu güzel ve anlamlı günde engelli annelerini unutmadığı için Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’e çok teşekkür ederim. Sayelerinde ilk kez çocuğumla birlikte boğaz turuna katılıyorum" diye konuştu.
Kaynak: iha