İMEAK Deniz Ticaret Odası 8. Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı 04 Kasım 2021 Perşembe günü Demokrasi ve Özgürlükler Adası Kongre Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıya, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürü Ünal Baylan, Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürü Dr. Osman Kan, Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Durmuş Ünüvar, Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürü Salih Tan, Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) Bakanı Murat Kıran, Piri Reis Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oral Erdoğan, Türk Loydu Başkanı Cem Melikoğlu, Türk Armatörler Birliği Başkanı Cihan Ergenç, Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği (KOSDER) Başkanı Pınar Kalkavan Sesel, Gemi Brokerleri Derneği (GBD) Başkanı Semih Dinçel ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi ile meslek komite ve DTO üyeleri katıldı. 

Toplu müze ziyaretleri gerçekleştirildi!

Toplantıdan önce 27 Mayıs Müzesi, Demokrasi ve Özgürlükler Müzesi ve Adnan Menderes Müzesi’ne rehber eşliğinde toplu ziyarette bulunuldu. Müze gezilerinin ardından yemek yendi. Demokrasi Feneri ve Demokrasi Meydanı’nda çekilen toplu fotoğraflardan sonra ise toplantıya geçildi.

Toplantı adanın kongre salonunda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürü Ünal Baylan, Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürü Dr. Osman Kan, Kıyı Emniyeti Genel Müdürü Durmuş Ünüvar, Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürü Salih Tan, Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) Bakanı Murat Kıran, Piri Reis Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oral Erdoğan, Türk Loydu Başkanı Cem Melikoğlu, Türk Armatörler Birliği Başkanı Cihan Ergenç, Koster Armatörleri ve İşletmecileri Derneği (KOSDER) Başkanı Pınar Kalkavan Sesel, Gemi Brokerleri Derneği (GBD) Başkanı Semih Dinçel ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi ile meslek komite ve DTO üyelerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Demokrasi ve Özgürlükler Adası Kongre Salonu'nda gerçekleştirilen İMEAK Deniz Ticaret Odası 8. Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı’nda konuşam Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran’ın gündeminde denizcilikte yeşil dönüşüm vardı.

İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran'ın konuşmasının ardından soru- cevap yapıldı ve sorunlar konuşuldu.

Editör: TE Bilişim