Yaşamınıza kesintisiz biçimde yön veren ve geleceğinizi derinden etkileyen geleneksel ve tutucu ilkeleri yeniden sorgulamanın zamanının artık gelmiş olduğu kanısındayım. Yaşamın bizlere armağan ettiği en anlamlı değerlerin kıymetini anlamak için daha kaç

Yaşamınıza kesintisiz biçimde yön veren ve geleceğinizi derinden etkileyen geleneksel ve tutucu ilkeleri yeniden sorgulamanın zamanının artık gelmiş olduğu kanısındayım. Yaşamın bizlere armağan ettiği en anlamlı değerlerin kıymetini anlamak için daha kaç yılı ömrümüzden silip atmalıydık. 

Daha çok geç kalmadan kendimiz içinde yaşamın ne kadar önemli olduğunu ve uğruna hayatımızı adadığımız başkaları için fedakarlıklara ara vermemiz gerektiğini kavramamızın yol ayrımındayız. Engin maviliklerde geçireceğiniz saatler size bu konuda inanın destek olacaktır.

Yaşam, doğanın üstüne bir kere basabileceğiniz parmak izi gibidir. Sahip olduğu kıvrımlar, ve anlamları yaşamınızın vazgeçilmez sırlarıdır. Onları yaşadıkça anlayacak ve hayatınızdaki pencereden sadece bir kere bakarak çözmeye çalışacaksınız. Coşan dalgalara fısıldadığınız dilekleriniz ile duygularınız yeniden sevgiyle yüklenecek. Bu yaşam çizgisindeki en hassas dönemeç ise, bize sunulan bu çok değerli yaşam şansımızın nasıl kullanılması gerektiğini anlıyabilmemizdir. 

İçine düştüğünüz düşünce uçurumundan ve gelecek kaygılarından kurtulup, yaşama yeniden sarılırken, Ege’nin sihirli suları bütün ilham perilerini size armağan edecektir. Denizlerin o inanılmaz terapi gücü ruhunuzun derinliklerine kadar işleyip, sizi yeniden yaratacaktır. Kararmış ve bezgin düşmüş ufkunuzu aydınlatacak olan mavi tutkunun koynunda uyuyan

dünya harikası koylara, sizi sarmalama fırsatı tanıyın. Henüz denizin üstüne düşmemiş, kara örtülere bürünmüş gecelerin yolunu aydınlatan Ay ışığının parıltılarını karşılamaya hazırlanın. 

Bencik koyunun kıvrım kıvrım olmuş sahilindeki bir köşesinde çam ağaçlarının arasından ellerinizi gökyüzüne uzatıp, size yaklaşan çoban yıldızına dokunup şans dileyin.

Evrenin en parlak yıldızları böylesine huzurlu ve mutlu gününüzde size armağanlar sunabilmek için gökyüzünden teker teker Bencik koyunun büyülü sularına düşeceklerdir. Yaşam halkalarınızın yeniden örülmeye başlıyacağı böylesine harika yerler sizler için yeni bir duygu dünyasının ilk adımlarının atılacağı köşeler olacaktır. 

Selam sana yüreğime hançer gibi saplanan koyların en sırdaşı, merhaba yalnızlığımın suları, hoş geldin mavi umutlar, hoşça kal kokuşmuş yaşam artıklarım.

Günaydın yeni doğum günüm, ilk Güneşim. Hoşça kal güvertemdeki çiğ taneleri, elveda pervane suyumdaki karanlık düşlerim.