İnsani Yardım Vakfı (İHH) Şanlıurfa Şube Başkanı Behçet Atilla, yaptığı yazılı basın açıklamasında, Libya için destek istedi. Atilla, üç şekilde bağış kabul ettiklerini ifade etti. Atilla, şöyle dedi: "Bağışlarınızı şu üç şekilden biriyle yapabilirsiniz. Ya internette www.ihh.org.tr adresinden online bağış bölümünden Libya Acil Yardım seçeneğini seçtikten sonra bağış yapabilirsiniz; ya da Kuveyt Türk-Fatih Şubesi: 5, Türkiye Finans-Fatih Şubesi:4, Bank Asya-Fatih Şubesi:22, Albaraka-Fatih Şubesi: 15, Ziraat Bankası-Fatih Şubesi: 488, Vakıf Bank-Fatih Şubesi: 099 bankaların birine giderek, "İHH İnsani Yardım Vakfı hesabına bağış yapacağım" deyin. Dekontunuzun açıklama kısmına Libya'ya Acil Yardım yazdırın, ya da PTT şubelerinin birine giderek İHH Posta Çeki Hesabı olan 1605451 nolu hesaba bağışınızı yapın ve açıklama kısmına Libya'ya Acil Yardım yazdırmayı unutmayın."

Yapılan ve yapılacak yardımlarla acil malzemelerin alınacağını dile getiren Atilla; un, süt tozu, bebek maması, 0-2 yaş bebek bezi, makarna, pirinç, bakliyat, salça, sıvı yağ, şeker. Acil ihtiyaç duyulan ürünler alınarak Libya'ya ulaştırılacaktır." dedi.

Halk ayaklanması ile birlikte İHH ekiplerinin Libya'da faaliyetlerine başladığını anlatan Atilla, ekiplerinin Bingazi'deki bombardımanlarda da olumsuz etkilendiğini ifade etti.

 

Editör: TE Bilişim