Hatay Valisi Erdal Ata, İskenderun’da incelemelerde bulundu, ilçe belediyesini ziyaret ederek hizmet ve projeleriyle ilgili Belediye Başkanı Seyfi Dingil’den brifing aldı.

Vali Ata, İskenderun ziyaretine yakın zamanda açılması planlanan Valilik Çalışma Ofisi’nin restorasyon çalışmalarını inceleyerek başladı. Vali Ata, buradan ayrıldıktan sonra İskenderun Belediyesini ziyaret etti. Başkan Seyfi Dingil ve belediye bünyesinde görev yapan yöneticiler tarafından kapıda karşılanan Vali Ata, belediyenin sorumluluk alanında gerçekleştirilen ve önümüzdeki yıllarda gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında brifing aldı.

Vali Ata, burada yaptığı değerlendirmede, İskenderun’un Hatay’ın en büyük ilçesi olmasının yanı sıra Türkiye’nin önde gelen büyük ilçelerinden biri olduğunu belirterek özellikle ticaret, sanayi, deniz ticareti ve turizm alanında hızla gelişen bir ilçe olduğuna dikkat çekti. İlçenin sahip olduğu bu potansiyeli daha da ileri seviyelere taşıyarak daha güçlü bir Hatay ve daha güçlü bir Türkiye’nin inşasına katkı sağlamak için var güçleriyle çalışacaklarını söyleyen Vali Ata, "İlçede yapılacak yatırımların önünde oluşabilecek tıkanıkları gidermek ve halkımıza hizmet etme noktasında projeleri hızlıca tamamlamak için Valilik olarak azami gayret göstereceğiz. Vatandaşlarımıza sunulan hizmetler konusunda belediyeler ile işbirliği önem arzediyor" dedi.

Vali Ata, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e çalışmalarında başarılar diledi.
Kaynak: iha