Hatay’ın İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ilçesindeki muhtarları ziyaret ederek hem hizmetlerini hem de referandumu anlattı. Seyfi Dingil, 16 Nisan’ın ülkenin geleceği noktasında önemli bir tarih olduğunu, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile birlikte kesintisiz istikrar dönemlerinin geleceğini söyledi.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, mahalle muhtarlarına ziyaretler gerçekleştirerek, mahallelerde yapılmakta olan hizmetleri incelerken, muhtarların taleplerini dinledi ve 16 Nisan’da yapılacak olan referandum ile ilgili bilgiler verdi.

Belediye olarak her zaman muhtarlar ile iletişim halinde olduklarını ifade eden Başkan Seyfi Dingil, “Yapılmakta olan hizmetler ile ilgili fikir alışverişinde bulunuyoruz. Muhtarlarımızı sık sık ziyaret ederek talep, öneri ve isteklerini dinliyor sıkıntılara çözüm yolları arıyoruz” dedi.

16 Nisan’da daha güçlü ve daha büyük bir Türkiye için ‘Evet’ diyeceklerini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “16 Nisan ülkenin geleceği noktasında önemli bir tarihtir. Yeni sistem ülkenin geleceği açısından çok önemli. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile siyasi istikrar kalıcı hale gelecek ve kurumsal olarak garanti altına alınmış olacak. 5 yıllık kesintisiz istikrar dönemleri gelecek” diye konuştu.

Başkan Seyfi Dingil gün içerisinde sırasıyla, Karayılan Mahallesi Muhtarı Osman Baltacı, Azganlık Mahallesi Muhtarı Murat Saraç, Sarıseki Mahallesi Muhtarı Esabil Müdük, Akarca Mahallesi Muhtarı Erdoğan Sert, Denizciler Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Kekeç, Bekbele Mahallesi Muhtarı Yakup Yardımcı, Kavaklıoluk Mahallesi Muhtarı Sedat Bakır, Çınarlı Mahallesi Muhtarı Necati Bahriyeli, Orhangazi Mahallesi Muhtarı Osman Güllü, Güzelköy Mahallesi Muhtarı İbrahim Dingil ve son olarak da Güzelçay Mahallesi Muhtarı Davut Zabun’u ziyaret etti.
Kaynak: iha