Fırtına Haberleri

fırtına haberleri ve güncel fırtına gelişmeleri, fırtına ile ilgili tüm video, fırtına fotoğrafları ve fırtına haberleri Deniz Haber | Denizcilik Haberleri sitemizde


YEREL

METEOROLOJİ 4. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ BÖLGE TAHMİN VE UYARI MERKEZİ, BODRUM MERSİN ANAMUR ARASINDA DENİZLERDE FIRTINA UYARISINDA BULUNDU.

YEREL

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Ege Denizi’nde fırtına beklendiğini belirterek vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

YEREL

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, Muğla’nın Bodrum ve Antalya’nın Kaş ilçesi arasında denizlerde fırtına...

YEREL

AYDIN (İHA) - EGE DENİZİ’NİN GÜNEYİNDE YARIN RÜZGARIN FIRTINA ŞEKLİNDE ESMESİ BEKLENİYOR.

YEREL

Ege Denizi açıklarında bugün öğle saatlerinden itibaren rüzgarın fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

ÇEVRE

İzmit Körfezi’nde etkili olan fırtına sebebiyle dalgalar kıyıya vurdu, balıkçı tekneleri beşik gibi sallandı.

ÇEVRE

Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yapılması planlanan bazı tarifeli feribot seferleri olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.

YEREL

AYDIN (İHA) - METEOROLOJİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN, GÜNEY EGE'DE PAZAR GÜNÜ İTİBARİYLE FIRTINA UYARISI YAPILDI.

GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Karadeniz’de fırtına beklentisi üzerine onlarca yük gemisi, Sinop’un doğal limanına demirledi.

ASAYİŞ

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, iki gündür etkili olan fırtına deniz ulaşımı başta olmak üzere hayatı olumsuz yönde etkiledi. Poyraz fırtınası nedeniyle...

KAZALAR

Muğla’nın Bodrum ilçesinde etkili olan fırtına nedeniyle 15 metrelik tekne alabora oldu.

GÜNCEL

Çanakkale'de saatteki hızı zaman zaman 80 kilometreyi bulan poyraz fırtınası nedeniyle kordon boyunda dev dalgalar oluştu.