Denizcilik Fakültesi Haberleri

Denizcilik Fakültesi haberleri ve güncel Denizcilik Fakültesi gelişmeleri, Denizcilik Fakültesi ile ilgili tüm video, Denizcilik Fakültesi fotoğrafları ve Denizcilik Fakültesi haberleri Deniz Haber | Denizcilik Haberleri sitemizde


EĞİTİM

UZMAR baş kılavuz kaptanlarından Barbaros Ergezgin, Bülent Ecevit Üniversitesi Denizcilik Fakültesi öğrencileriyle buluştu.

BİLİM VE TEKNOLOJİ

TÜBİTAK-MAM Kutup Araştırmaları Enstitüsü, İTÜ Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğretim üyesi Doç. Dr. Tanzer Satır’ın çalışmalarını desteklenmeye değer gördü.

GÜNCEL

İTÜ Denizcilik Fakültesi'nde düzenlenen 139'uncu Balık Günü'nde İTÜ Denizcilik Fakültesi mezunları ve öğrencileri bir araya geldi.

GUNDEM

139. gerçekleştirilen İTÜ Denizcilik Fakültesi Balık Gününün ardından 1983 yılı mezunları Dragos Elite Otelde gerçekleştirilen bir akşam yemeğinde buluştu.

GÜNCEL

Densay Denizcilik kurucusu, Yüksek Denizcilik Okulu (YDO) 1985 Güverte mezunu Kapt. Tayfun Günerhan’ın katkılarııyla yapılan ve adının verildiği sosyal tesis...

YEREL

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Mersin Deniz Ticaret Odası (MDTO) Denizcilik Fakültesi inşaatında son aşamaya gelinirken, fakültenin 2024 yılının ikinci yarısında hizmete...

GÜNCEL

İTÜ Denizcilik Fakültesinde her dönemden YDO mezunlarını bir araya getiren Geleneksel Balık Günü bu yıl 9 Aralık’ta yapılacak.