"Yargı Üzerine Düşen Görevi Yapacaktır"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, mafya ve çetelerle mücadelenin sürdüğünü belirterek, "Bu konuda bizler üzerimize düşeni yürütme organı olarak yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki yargı da üzerine düşeni en adil şekilde, hukuka, hukukun üstünlüğüne uygun yerine getirecektir" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, memleketi Rize'nin Güneysu İlçesine geldi.

AK Parti'nin Türkiye genelinde tüm il, ilçe ve beldelerde seçime gireceğini ifade eden Erdoğan, "29 Mart seçimlerine Güneysu çok farklı hazırlanmalı. Güneysu 29 Mart'ta Türkiye'ye örnek bir netice alacaktır" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan, sık sık sevgi gösterisinde bulunan hemşehrilerinin, "Durma ilerle, çeteleri temizle" ve "Kahrolsun İsrail" şeklinde sloganları atmasına üzerine, "Mafyayla da çeteyle de hep beraber mücadelemiz sürüyor. Bu konuda bizler üzerimize düşeni yürütme organı olarak yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki yargı da üzerine düşeni en adil şekilde, hukuka, hukukun üstünlüğüne uygun yerine getirecektir" dedi.

Erdoğan, "Tabii şu anda kimseyi suçlu olarak değerlendiremeyiz, nitelendiremeyiz. Çünkü suç sabit oluncaya kadar biz biliyoruz ki herkes masumdur" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim