TMSF, Toprak Cam'ı Satışa Çıkardı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Toprak Cam Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle satışa çıkardı. Muhammen bedeli 15 milyon dolar olarak belirlenen Toprak Cam'ın ihalesi, 17 Mart 2010 tarihinde gerçekleştirilecek.
TMSF'nin Toprak Cam Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün satışıyla ilgili ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle satışa çıkarılan Topram Cam'ın ihalesine katılacakların, teminat bedeli olarak 1 milyon 500 bin doları yatırması gerekecek. Belgeler, idari zarfla verilecek diğer belgelerle birlikte 16 Mart 2010 saat 17.00'ye kadar Satış Komisyonu'na teslim edilecek. İhale 17 Mart 2010 tarihinde saat 11.00'de yapılacak. Kurul'un ihaleye pazarlık usulü ile devam edilmesine karar vermesi halinde pazarlık 19 Mart 2010 tarihinde yapılacak.
Ayrıca katılımcılar, İhale Şartnamesi ekinde yer alan örneğe uygun hazırlanacak Gizlilik Taahhütnamesini imzalayarak "Fon"un hesabına "Toprak Cam Ticari ve İktisadi Bütünlüğü Tanıtım Kitapçığı ve Tesis Ziyareti" açıklaması ile bin doları yatırmaları ve dekontu "Satış Komisyonu"na elden teslim etmeleri şartıyla, "Toprak Cam Ticari ve İktisadi Bütünlüğü" ile ilgili genel bilgileri içeren tanıtım kitapçığını alabilecek ve tesisi ziyaret edebilecek. Tesis ziyareti 11 Ocak-5 Mart 2010 tarihleri arasında yapılabilecek.(aa)
Editör: TE Bilişim