TMSF Sanat Eserleri Satacak

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Antik A.Ş. aracılığıyla resim, tablo, zaman aşımına uğrayan muhtelif kıymetler, antika ve sanat eserlerinin satışı için açık teklif alma toplantısı yapacak.

TMSF'nin açık teklif alma toplantısına ilişkin duyurusu, Resmi Gazetede yayımlandı.
Duyuruya göre 9 adet resim, tablo ve antika 14 bin 680, 8 adet tablo 139 bin 250, 73 adet Atatürk Fotoğrafı 516, 103 adet zaman aşımına uğrayan muhtelif kıymetler (altın ve mücevher) 5 bin 895 lira toplam muhammen bedel üzerinden satılacak.
Açık teklif alma toplantısı, 11 Nisan 2010 tarihinde Antik A.Ş. tarafından İstanbul Maçka'da bulunan Swissotel The Bosphorus Asuka Salonunda saat 14.00'te gerçekleştirilecek.
Teklifler, açık teklif alma toplantısında alınacak.
Katılım teminat bedeli bin lira olarak belirlendi.
Açık Teklif Alma toplantısına katılmak isteyenler satış şartnamesini resim, tablo, zaman aşımına uğrayan muhtelif kıymetler, antika ve sanat eserlerinin listesini, isim ve özelliklerini, muhammen bedelleri hakkında daha ayrıntılı bilgiyi www.tmsf.org.tr internet adresi ile TMSF İştirakler ve Gayrimenkuller Daire Başkanlığı ile Antik A.Ş'den temin edebilecek.
Resim, tablo, sanat eseri, antikalar ile ilgili bilgiler ve fotoğraflar Antik A.Ş.'nin Maçka İstanbul'da Süleyman Seba Caddesi Talimyeri Sokak adresinde 29 Mart 2010 tarihinden itibaren müzayede gününe kadar istekliler tarafından görülebilecek. (aa)

Editör: TE Bilişim