Sinemalarda Bu Hafta

Hafta boyunca sinemalarda izleyiciyle buluşacak filmler şöyle...

Teklif (The Proposal)

Yönetmenliğini Anne Fletcher'ın üstlendiği filmin senaryosu Pete Chiarelli'nin imzasını taşıyor. Bullock'a, Ryan Reynolds, Mary Steenburgen, Craig T. Nelson, Betty White ve Denis O'Hare'ın eşlik ettiği filmin konusu şöyle:

Kitap editörü Margaret Tate (Sandra Bullock), sınır dışı edilerek ülkesi Kanada'ya gönderilmesi gündeme gelince hemen aklını çalıştırır. Yıllardır çile çektirdiği asistanı Andrew Paxton ile nişanlı olduğunu hükümet yetkililerine bildirir. Ancak, asistanı bu yalana ortak olmak için kendince bazı koşullar öne sürer.

Zoraki çift, damat adayının ailesiyle tanışmak için Alaska'nın yolunu tutmak zorunda da kalacaktır. Büyük şehirde daima kontrollü bir kadın olan Margaret, orada karşılaşacağı birbirinden komik durumlar karşısında sudan çıkmış balığa döner. Peşlerindeki göçmenlik bürosu yetkililerini başlarından savmak için düzenledikleri göstermelik nikah sırasında Margaret ile Andrew, bu plana sonuna kadar bağlı kalacaklarına istemeden de olsa yemin etmek zorunda kalırlar. Üstelik çok tehlikeli sonuçlara yol açacağını da bilmektedirler.

Soldaki Son Ev (The Last House on the Left)

Gerilim ve korku filmi ''Soldaki Son Ev-The Last House on the Left'' gösterime girdi. Dennis Iliadis'in yönettiği filmin senaryosu Adam Alleca, Carl Ellsworth ve korku sinemasının ustası Wes Craven'ın imzasını taşıyor. Garret Dillahunt, Michael Bowen, Joshua Cox, Riki Lindhome, Aaron Paul, Sara Paxton, Monica Potter ve Tony Goldwyn'in rol aldığı filmin öyküsü kısaca şöyle:

Collingwood ailesi tatil için bir dağ evine giderler. Ailenin kızı Mari (Sara Paxton), orada Paige ile arkadaş olur. Fakat bir çete tarafından iki arkadaş kaçırılır ve Mari ellerinden kurtulmaya çalışırken vurulur. Çete üyeleri kendilerine sığınacak bir ev ararken tesadüfen Mari'nin ailesinin evini bulur. Her şey ortaya çıktığında failler kurban durumuna düşecektir.

17 Yeniden (17 Again)

Gençlik filmi ''17 Yeniden-17 Again'', izleyiciyle buluştu. Burr Steers'in yönettiği filmde, başlıca rolleri Zac Efron, Leslie Mann, Matthew Perry, Allison Miller, Sterling Knight, Michelle Trachtenberg, Thomas Lennon ve Hunter Parrish üstleniyor. Filmde olaylar şöyle gelişiyor:

1989 yılında lise son sınıf öğrencisi olan Mike O'Donnell, okulun basketbol takımının yıldızıdır. Üniversite bursu ve parlak bir gelecek avucunun içindedir. Ama o her şeyi elinin tersiyle itip, bebek beklediğini yeni öğrendiği kız arkadaşı Scarlet ile yaşamaya karar verir.

Yaklaşık 20 yıl sonra, Mike'ın bu hareketli günleri kesinlikle geride kalmıştır. Scarlet ile evliliği paramparçadır, işte beklediği terfi ise gerçekleşmemiştir. Ergenlik çağındaki oğlu onun bir zavallı olduğunu düşünmektedir. Ayrıca, lisede silik bir genç iken sonradan teknoloji milyarderi olan en iyi arkadaşı Ned'in yanında yaşamaya mecbur kalmıştır.

Ancak, Mike'a ikinci bir şans verilir ve mucizevi bir şekilde 17 yaşına geri döner. Mike'ın görünümü belki 17 yaşında gibidir, ama 30 küsur yaşındaki tavırları 2009 yılının son sınıf öğrencileri arasında hiç de havalı olmaz. Mike, en iyi yıllarını yeniden yakalamaya çabalarken başına gelmiş en iyi şeyleri de kaybetmek üzeredir...

12 Tuzak (12 Rounds)

Aksiyon filmi ''12 Tuzak-12 Rounds'' vizyona girdi. Renny Harlin'in yönettiği filmin oyuncuları Ashley Scott, John Cena, Brian J. White, Aidan Gillen, Steve Harris ve Taylor Cole. Filmin konusu şu şekilde:

Milyonlarca dolarla kaçmaya çalışan Miles Jackson'ı (Aidan Gillen), New Orleans polisi durdurmayı başarır. Ancak Miles'ın kız arkadaşı yanlışlıkla öldürülür. Hapse giren Miles, 1 yıl sonra hapisten kaçmayı başarır ve Danny'nin peşine düşer. Danny ile alay ederek ona 12 tane çözülmesi imkansız görevler verir. Danny'nin bu 12 raundu geçmesi sonucu kız arkadaşı Molly'nin hayatı kurtulacaktır.

Editör: TE Bilişim